Hírek

Die Mitschüler der 8 b Klasse haben die Geburtsgeschichte von Jesus vorgestellt und die vierte Kerze gezündet. Frohe Weihnachten!

Iskolánk 8.b osztályos tanulói megjelenítették a betlehemi történetet és meggyújtották a 4. gyertyát is.
Boldog Karácsonyt!

Tovább olvasom

A Kazinczy Ferenc Általános Iskola örömmel csatlakozott a PontVelem Okos Program és a Máltai Szeretetszolgálat által idén is megszervezett MosolyManók jótékonysági akciójához, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a GLS futár és az Origo támogatott. Az iskolánk diákjai lelkesen gyűjtötték össze és csomagolták be a már nem használt, de jó állapotú játékaikat, összesen 40 darabot. Azokat a GLS futár segítségével eljuttattuk a Máltai Szeretetszolgálathoz, akik majd karácsony előtt szétosztják a csomagokat a rászoruló gyermekek részére. (tovább…)

Tovább olvasom

Tovább olvasom

A vírushelyzetre való tekintettel idén iskolánkban a Márton-napi lámpás felvonulás sajnos elmaradt, de ennek ellenére a gyermekek nagy örömmel készítették el otthon a lámpásaikat a lámpás készítő versenyre. Ezután boldogan vették át a jól megérdemelt jutalmakat, okleveleket. Mindenki munkáját köszönjük szépen! (tovább…)

Tovább olvasom
1 2 3 18